Lindhs träningsläger i fem filmer

Minnena från helgens läger är fortfarande starka. Det var en underbar helg. Vad snackades det mest om på träningen igår? Lägret, paddlingen, skratten.......... Bloggen avslutar snacket om träningslägret med de starkaste minnena och de bästa filmerna. Inte helt oväntat var Lindh med på de flesta filmerna, så det blir Lindh som sammanfattar sin helg nedan. Men först ska jag försöka förmedla de starkaste minnena.


* Gnället - Robin A är inte bara en galen chaufför, när han dessutom gnällde hela resan blev det inte bättre. Han påstod sig vara övertygad om att Fredrik och Micke aprilskämtade. Det var helt omöjligt att bo i tält och laga mat i stormkök enligt Robin. Nu fick den jäkeln rätt, men ändå..........

* Fredagskvällen var fri. Eller var den det? Vi satt i vårt Westernrum och tvingades acceptera att Lindh förstörde ett helt "Så ska det låta-program". Få tyst på den mannen är som att sluta följa big brother. . . . .  . totalt omöjligt.


Paddlingen, shit säger jag bara!

Vurporna:
Först ut var Robin och Larry, sen välte ledarbåten några gånger. Jag och Anton slog runt av vågorna efter vattenfallet. Eric och Nicolai föll enkelt på öppet vatten, Lindh och Mackan påstods ha rammat dem med sin båt. Mackan och Lindh badade några gånger. Håkan och Davve trodde att de var ovältbara, men till allas glädje ramlade dem också i.Mange och Sebbe, samt Anders och Rasmus såg ut att klara sig torra, men de svåra svängarna sista kilometern tog med dem ner i vattnet också.

Nära döden-upplevelsen
Mackan och Lindh vurpade några gånger. Värst var när de kom ur kurs på "öppet" vatten och fick båten över sig. Mackan tog sig upp på en lite ö och höll sig fast i ett träd. När jag och Anton paddlade förbi hörde vi Lindh skrika Hjälp flera gånger med ångest i rösten. Mackan hade inte lika mycket panik, han lutade sig runt trädet och frågae med uppgiven och lugn röst: Vad är det Lindh? De kom till slut upp och kunde paddla vidare. Man brukar snacka om att släta över det som hänt. När de kom tillbaka till oss som väntade vid kanten, kom de backandes. Snygg comeback..............


Skräcken
Sebbe och Mange vurpade i en svår passage, det var många båtar och vägen stördes av kvistar. I vattnet var det väldigt strömt just där. För att rädda sig från strömmen hängde sig Sebbe i en gren. När han såg min och Antons båt köra rakt emot honom och han vägrade släppa kom skräcken. Sveriges största mun, rödaste ansiktet och de mest skräckslagna ögonen. Micke fick skrika "släpp Sebbe" för att han skulle släppa taget och åka vidare ner i forsen.

Backning
Jag och Anton hade stora problem första halvan. Vi var inte helt överrens, men blev till slut väldigt överrens om att han skulle styra. Guiden som körde sist gled förbi oss (utan att paddla) och sa att vi var så långt efter att vi inte såg de andra. Jag lovade att vi skulle rycka upp oss. När han väntade in oss kom vi backande till honom. Det blev många ovantade besök mot kanten och många backningar. Första gången på sjön var inte  lätt.

Kvällen

Det blev lite kortspel på kvällen. poker för de flesta från start, och kortspelet 31 för övriga. De som åkte ur pokern anlände till ölspelsbordet. 31 med regel var en lyckad idé. Att behöva säga något innan glaset lyftes lockade till många skratt. Det var  allt ifrån att säga "hej chefen" till micke eller "hej Gert-Inge" till honom. Det var att prata svenska med engelsk brytning till att prata ren tyska. När Håkan vann omgången blev det att säga "tänk om jag vore MrMuskel" (håkans smeknamn/mejladress) eller "Bra paddlat idag Håkan och Davve" varje gång man skulle dricka. Det blev jäkligt skoj och bra stämning runt bordet.


Lindh var tyst under en låt på hela Så ska det låta, då dansade han istället...............




Lindh var rädd att han inte skulle klara sig om det var ett överlevnadsläger, men vedhuggningen behöver han inte oroa sig för...................




Lindh med slangbella är som Björn Borg med tennisrack, som gjorda för varandra.........




Lindh var  grym på tjuren, eller hästjäveln som han själv kallade den




Munspels-Sebbe briljerar med Sandbyvallslåten, och Lindh sjunger Sandbylåtar................ även när han är på dass





Vad vore livet utan Lindh? Som en höst utan Sandbycup eller en cheeseburgare utan efterrätt på McDonalds. We love you Linnie-boy!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0