Ny härlig vändning, referat kommer imorn förmiddag

Idag kom en ny vändning i andra halvlek, denna innebar seger med 4-3 mot Dalby på Sandbyvallen. Jag tänkte skriva referat mellan matchen och festen, men de timmarna spenderade jag och Tom med Mackan på akuten. Han undersöktes av en landsman (grekisk läkare), med beskedet att återkomma om 2-4 veckor. Röntgen visade ingen skelettskada, men Mackans korsband är 80% av sen förra skadan, de sista 20% hänger löst kan man säga. Det är fruktansvärt tråkigt med ny knäskada för Mackan. Vi håller alla tummar för att han snart är tillbaka, kom igen MACKAN! Sjukhusgreken ville dock lägga mackans fotbollsskor på hyllan och en annan läkare gav honom en studsboll. Nån mer fotboll blir det inte, sa han. Mackan är stark! Vi håller tummarna för att Anders fotskada är lindrig, han måste också tillbaka snart. Och han är med på fredag om jag känner honom rätt. Även om hans ovansida på foten var några centimeter högre än vanligt. Nu blir det joddla med siv, referat och fina bilder kommer imorgon förmiddag.

Kommentarer
Postat av: Micke P

Sjukhusgreker och de med studsboll är naturligtvis helt fel ute. Hoppas att vi snart ser dig på plan igen Mackan. Anders du funderar väl som bäst på hur man drar en sträckt vrist med svullnad!

2011-04-23 @ 17:58:55
Postat av: Gert-Inge

Man skulle vilja säga att en grek aldrig har rätt men på något sätt tror jag inte det stärker Mackan. Mackan, du får låna min gröna jacka när du gjort come-back.

Anders, lägg i ett skoblock i andra skon så blir det jämvikt.

2011-04-23 @ 18:58:46
Postat av: Anonym

2011-04-24 @ 03:51:11
Postat av: bängan

Go vändning! Men tyckte att ni duttade för mkt de sista 5-10 när ni borde försökt hålla bollen inom laget alt dra upp den långt på deras halva.



Jävligt synd med en skadad mackan. Hörde hur det snäppte till i situationen och då fick man den där obehagskänslan. Men hppades på att ljudet kom från ett skosnöre eller något.

Hur som helst. Krya på dig mackan. Du kommer igen!



Och säkra matchen lite tidigare nästa gång.

I övrigt gott jobb!

2011-04-24 @ 08:38:53

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0