Hugo, Mats och Lill-Mats

Igår var det U-lagsmatch mot Lunds FF. Jocke Hugoson gjorde comeback i Sandbytröjan. Han var tillbaka på sin gamla mittbacksplats. Han är nyutbildad sportjournalist, så givetvis fick han direkt äran att skriva ett matchreferat. Njut av det nedan. Men först:. En av våra största profiler och ödmjukaste lagkamrater skickar en lyckönskning till oss inför seriestarten. Det blir en dubbel hälsning, hans nyfödde son är redan ett SSIF-fan och är med i pappas hälsning!

Mats "kungen" Sjöstrand lirade med oss några år under Eiswohlds ledning. Denna ödmjuka, glada och helt fantastiska kille. Jag hoppas, tror och vet att han kommer följa oss live i år. Bloggen är stolta att Mats kommer ihåg oss, vi är faktiskt första och enda blogg som får ta del av bilderna på Lill-Mats! 


Jag skäms för att detta är den enda bild jag har på Kungen

Hej Bloggen och tack för rolig läsning.
Ska bli kul att följa pågarna i ssif nu under säsongen. Hoppas verkligen att det kommer gå bra för er. Ser fram emot att åka ut till vallen och titta och heja på er. Måste säga att man saknar fotbollen, träningen, matcherna,festerna och ssif. Jag ser redan fram emot sommar turneringen och tränar redan inför den ( om man nu blir inbjuden igen).
Här kommer en hälsning från ert största fan eller kanske inte det största men i alla fall ert nyaste fan Vilmer Sjöstrand ( född den 2/4 011 ( det var väl så man sa Mackan)).
 
Lycka till nu, Vi ses på vallen Familjen Mats Sjöstrand


 
Riktigt sött grabb. På nedersta bilden ser det ut som han ska slå till bollen med högran, bakom det vänstra benet. Mats har redan börjat forma den nya Mackan till SSIF...............



SSIF U - LFF

Söndag och U-lagsmatch mot Lunds FF på ett soldränkt Revinge IP. Jag ska försöka ge er min bild av matchen från min mittbacksposition. Vi ställde upp med ett väldigt ungt lag och utan målvakt. Viktor ställde därför upp som burväktare och gjorde det med den äran.

Matchen började lite passivt från vår sida och vi lät Lunds FF ta initiativet direkt. De förde också matchen hela halvleken och hade det mesta av bollinnehavet men bortsett från ett stolpskott hade de inte några direkt farliga chanser, några halvdassiga skott utifrån var det enda som gick igenom. Vi hade en riktigt bra chans att göra mål på med en spelare fri i straffområdet, tror det var Henrik, men målvakten räddade.
Vi kämpade hårt hela halvleken och hade ett par fina anfall men dessvärre var vi alldeles för stressade och otåliga när vi väl hade bollen och fick inte tillräckligt långa anfall. Vet ej vad det berodde på, kan ha varit det dåliga underlaget som gjorde att vi inte vågade behandla bollen och hålla den inom laget.

Andra halvlek var bättre från vår sida. Med ett större tålamod och mer koncentration i allt vi gjorde var vi verkligen med i matchen även om LFF fortsatte att ha mest boll. Ifrån min position där bak kändes andra halvan av halvleken som ”status que” där det inte hände så mycket förutom att vi lyckades göra ett mål som dessvärre vinkades av för offside.

Sammanfattningsvis gör vi en helt okej match från alla håll. För min del var det många nya ansikten med många unga duktiga spelare som visade upp härlig fighting spirit. Ska vi hitta lite att gnälla på så är det nog att vi stundtals vägde lite lätt i närkampsspelet och ibland agerade alldeles för passivt i försvarsspelet. Tycker hela laget gör en godkänd match men Robin, Tobbe, Jim och Rasmus får mina fyra ”matchens lirare” idag. Viktor får också ett plus i kanten för att han ställde upp som målvakt och visade sig vara en säker pjäs.

- Planen ute i Revinge hade troligtvis inte godkänts av svenska fotbollsförbundet för allsvenskt spel.
+ Kul för egen del att vara tillbaka och kul med läsk efter matchen



Tack för proffsigt referat Hugo!

Kommentarer
Postat av: Maggan

Grattis Mats!! Hoppas som vanligt att du dyker upp o tittar på när Sannaby lirar....



2011-04-11 @ 23:39:27
Postat av: Tom

Grattis Mats. Hoppas att snart få se legenden på vallen, ombytt eller inte, eller på någon lagfest =)

2011-04-12 @ 10:05:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0