Sandbys slogan klar + Ny omröstning

Dagens inlägg har fokus på omröstning, "slogan" och borta-segersång. Men missa inte coachen och GOF´s matchreferat nedan.

Mickes företag Dobsom har äntligen fått en Facebook-sida, nu kan vi se våra vackra matchställ och träningsoveraller direkt på facebook. Men först måste ni gilla sidan, en självklarhet för en ssif:are.

Omröstningen om vår slogan är avgjord. Nu kan Håkansson börja snickra ihop skylten. Det var Toms bidrag (nr 11) som vann, sex poäng före Sundis bidrag (nr 4). Alltså är herrlaget i SSIF´s slogan:

"GENOM KAMP TILL SEGER"



Vi vann i lördags, det var en underbar känsla. Vi skrek, men ingen sång. Nu ska vi ändra på det. Vinner vi på hemmaplan är vår segersång given, vår nya hitlåt kommer sjungas då. Vi hoppas få sjunga den redan på lördag. Lyssna på den nedan.




På bortaplan funkar inte den låten, då måste vi ha en annan. Året vi gick upp i femman senast (-07) var låten nedan vår segersång. Vilken ska vi ha nu? Lämna ditt förslag i kommentarer nedan. Sen röstar vi fram vår nya segersång på bortaplan. Lämna förslag på en härlig segerlåt, eller skriv en egen. Eller varför inte ta en känd låt och stoppa in Sandby i texten. Du får lämna förslag som anonym. Det viktigaste är att vi får många feta förslag att rösta mellan.




Mange Pålsson har startat ligan ssif på http://www.sydsvenskan.se/sport/coachen/. Det handlar om att skapa ett lag med lokala spelare. Sen får de poäng om de gör mål och/eller håller nollan. Du kan välja spelare från bland annat SSIF´s damlag, LDB, MFF, HIF, Landskrona Bois, HBK, Torn, Verberöd m.fl. Lill-matte är med i BOIS trupp, Eiswohld i HIF, Malm i MFF, Dennis Jürs i Genarp och Davve Johansson i LSK. Det var några exempel. Gör ditt lag NU! Kolla bloggens lag nedan!

Mv: Johan Dahlin, MFF - kommer hålla många nollor.
Backlinje: Linus Malmkvist, Landskrona, Felix Narin, Kvarnby, Fredrik Jönsson, Lunds BK, Malin Levenstad, LDB - Dessa försvarare kommer göra många mål och ge mitt lag viktiga poäng.
Mittfält: André Sandstedt, Torn, Andreas Westeson, HBK, Oliver Dahlbäck, HBK, Lina Härle SSIF - Offensiva mittfältare, t.o.m anfallare men det vet inte Sydsvenskan om. Det kommer ge många gratispoäng. Gör inte Weste mål i början byts han ut mot Lill-matte när han blivit ordinarie i BOIS.
Anfallare: Agon Mehmeti, MFF och Tobias Holmqvist, Lunds BK - Kommer vinna sin skytteliga.......






Gof - Trollenäs, 2-2. Referat Av Philip Nyhlén 


Vi saknade några spelare till matchen. Vi fick tyvärr ett tungt återbud på matchdagen också. Detta gjorde att vi fick ändra om lite i startelvan.
Premiärdags och nerver var det när matchen blåstes igång 19:00.
Vi fick tidigt i matchen ett bra frisparksläge som Johan.S sköt i mål. Trollenäs jobbade sig in i matchen mer och mer. Deras fasta situationer som hörnor och långa inkast var farliga.
Det var också där kvitteringsmålet kom. Andreas "Trolle" Nilsson skruvade in en inövad hörna på första stolpen. Dem var lika farliga varje gång.
Trollenäs ledningsmål var ett pissemål. Slarv av oss som gör att vi inte får bort bollen och deras anfallare får till ett dåligt skott som styrs in i mål av en GoF-spelare.
Halvlekspaus och Trollenäs leder med 2-1.
I pausen så var vi övertygade om att vi skulle vända detta. Vi kände att Trollenäs hade svagheter. Dem hade en mycket bra centrallinje i mittback, mittfält och anfallare. Mittfältaren "Trolle" från EBK är troligtvis seriens bästa mittfältare. Han styr hela Trollenäs.
Svageterna var helt klart målvakten och deras ytterbackar.
När 20 min återstod så kom vår kvittering genom Andreas.H.
Trollenäs hade en målchans som var farlig.Som kom efter en fast situation.....GoF fick en frispark dömd istället för straff. Anfallaren blev fälld 1 m innanför straffområdet.
Överlag så var resultatet rättvist. Det skapades inte många klara målchanser. Dem mesta chanserna kom via fasta situationer. Tyvärr så blev det inte mycket till skönspel.
Planen var inte i bra skick men det är lika för båda lagen.


Kommentarer
Postat av: Tom

Varför skulle vi inte behålla bortalåten? jag gillar iaf den och den genererar ju grymt positiva känslor för alla oss som var med 2007. Ett av de bästa SSIF-minnena för min del. Behåll den segerlåten!

2011-04-18 @ 21:04:42
Postat av: Weste

Nico. Jag började med att premiärmåla iaf...=)

2011-04-19 @ 18:31:09

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0