Omgång 2

Imorgon är det derby, Sandby - Dalby på Sandbyvallen. Matchstart är 12:00. Nedan bjuder bloggen på Sebbes tankar inför matchen , lite bilder från gårdagen och ett referat från matchen Lunds BOIS - Maglasäte. Matchen spelades i onsdags på en åker i Lund.

LIKA SOM BÄR




Sebbe inför matchen mot Dalby imorgon:




LUNDS BOIS - Maglasäte, referat av Peter Lindberg

Onsdagskvällens bortamatch mot Lunds Bois blev inte någon munter upplevelse om man ville se bra fotboll. Nu kan man inte skylla på spelarna utan snarare på den plan som var något av det sämsta jag sett.

Att ha haft en försäsong på konstgräs där man jobbat stenhårt med att försöka ha ett eget passningsspel där bollen ska rullas snabbt på marken, var knappast till någon nytta denna kväll.

Vi gjorde tappra försök de första 10 minuterna, men upptäckte snart att ska vi kunna utföra något vettigt så får vi börja lägga långa bollar bakom deras backlinje. Ett tjongspel som vi egentligen inte vill spela. Första halvlek var vi under perioder tillbakatryckta utan att det blev några direkta farligheter. En del fasta situationer blev till halvchanser.

I andra tar vi över mer och mer. Spelet är mest förlagt på Lunds planhalva, men dom är ändå inte ofarliga i sina kontringar. Vi försöker rulla boll och det går si och så. Andreas Persson kommer in efter ca 70 minuter, men tvingas ta ett gult kort direkt då han halkar i en vändning. Om man kan säga att gula kort är ok vid vissa tillfällen är vä detta ett sådant. Tyvärr drar han på sig ytterligare ett med ca 5 minuter kvar och säsongens första röda är ett faktum.

Våra tränare är främst nöjda med att vi faktiskt är det bättre laget över 90 minuter och känslan är att hade vi haft en riktig fotbollsplan hade vi vunnit denna match. Det ska vi visa i returen i höst. Det som också kändes lite provocerande var att vid sidan av vår "Åker" så fanns en konstgräsplan där ett litet gäng tränade. Ingen skugga över Bois, men hur prioriterad är seniorfotboll på div. 6 nivå i Lund?

Nu laddar vi om till Fredag då vi har hemmapremiär på Svanvallen, som ser ut som Wembley jämfört med vad vi upplevt denna kväll.







Gårdagen i bilder



Sebbe, Lindh, jag och Mange satt 2 timmar på ICA och sålde tio lotter, vi skulle göra reklam för matchen på lördag. Men utan matchbladen blev det svårt.



Lindh med sitt sexiga 12-dagarsskägg


Mange indeler snabba fötter-banan. Sebbe är duktig, han får börja när Mange är klar med stegen


Joel och Tom in action


Sebbe och Mange jobbar på i delen som handlar om pressteknik baklänges


Jenzen och Robin G har riktigt snabba fötter




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0