Inför helgens viktiga SSIF-matcher

På lördag möter jumbon SSIF nästjumbon Sil i damernas division 1. Bloggen kallar det för måstematch för våra damer. Bloggen tror på 3-1-seger, bloggen ska försöka rapportera från matchen. På söndag har herrlaget en viktig match i jakten på division 5. Formstarka Bois vann med 2-1 senast mot Löberöd. Det blir en skitkul och spännande fight på Sandbyvallen. Bloggen tror på 2-0-seger! Stötta SSIF kl 15:00, både lördag och söndag!
Bloggen gör intervjuer till hemsidan inför varje hemmamatch, personerna som pryder affischerna i byn får tala ut inför matchen. Nedan ser ni snacket inför denna helgens matcher, finns på hemsidan också!
Herrspelaren, Sebastian Persson:
Hur är känslan efter förlusten mot Hörby senast?
Den är bra som alltid! Vi var överens om att vi gjorde en dålig match och nu är det bara att ta nya tag och blicka framåt mot Lund på söndag.
Varför förlorade vi den matchen?
Svårt att säga en konkret sak! Men vi hade intehuvudet med oss! Slarva med det mesta ute på planen, och lade kanske lite för mycket energi på domsluten och att snacka med Hörbykillarna.
Vad krävs för att vinna mot Lund på söndag?
Som sagt vi gräver inte ner oss för att vi förlorade mot Hörby, för det är ett bra fotbollslag! Och stämningen är god i laget så det är bara att spela det spelet som vi vet att vi kan så ska vi ha med oss 3 pinnar på söndag!
Hur gäller det att tänka och agera i vårt läge med 9 poängs ledning och sex matcher kvar?
Som vi pratade om i måndags på träningen så gäller allt fokus på nästa match! Det är bara den vi kan påverka för stunden! Visst är det klart att det är lätt hänt att tankarna går igång på vad som är nära att hända, men vi får hjälpas åt att koncentrera oss på nästa moment så ska det går hur bra som helst!.




Damspelaren Cathrine Jonsson:
Hur är känslan i truppen inför matchen på lördag?
Alla är sååå redo för att vinna nästa match. Vi är inställda på det och ska kämpa tills Sil inte orkar stå längre.
Ni förlorade senast mot suveräna serieledarna Vittsjö med 2-0 på bortaplan, det låter som en bra prestation?
Vi spelade riktigt bra. De gjorde mål på två frisparkar och vi hade två bollar inne. Den ena borde inteblivit bortdömd, så enligt mig är det en besvikelse att vi förlorar men vi spelar bra. Spelar vi likadant kommande matcher så vinner vi :).
På lördag möter ni Sil som ligger näst sist, är detta sista chansen att klara sig kvar i division 1?
Det är en chans vi SKA ta. Tror inte det är sista chansen, vi har många matcher kvar, men vi ska ta den. Ett citat jag läst från en före detta lagspelare är "Du kan ha dåliga dagar tekniskt, men aldrig arbetsmässigt. Spring tills de byter ut dig." Det är något jag tycker vi ska köra på.
Vad är nyckeln till seger på lördag?
Nyckeln till seger är självförtroende och kämpaglöd. Så länge vi tror på oss själva kommer vi att klara detta, vi kan spela fotboll!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0