Analys av försäsongen och försnack inför kvällens match

Bloggen har tagit ett snack med tränarparet, de analyserade försäsongen så här långt och vi snackade upp kvällens träningsmatch. Fredagskvällen ska tillbringas i Lödde, det är dags för revansch mot deras div.5-lag. Vi saknar en del spelare pga resa, sjukdom osv. Men vi som åker dit är sugna på att göra en bra match och ta revansch på storförlusten i november.


Jag kan passa på att lyckönska Mackan som sitter på ett plan till huvudstaden. Blogger är lite nervösa för honom, men hoppas givetvis att han får en fantastiskt helg. Han bjöd på en dagens mackan igår. Han berättade att han skulle flyga idag, han tittade på klockan och såg bekymrad ut. Då var klockan 22:50 och min väckarklockan skulle ringa om 7 timmar. Mackans reaktion när han såg klockan var: åhhh, då ska man upp om tio timmar.

BIG BROTHER, behövs det sägas mer? Helt jävla fantastiskt program. Glöm inte rösta in Sophie till Big Brother huset, just nu sitter hon i glasburen där 2 av 4 ska in i huset. Hon är från Sandby, vi måste ha en representant i huset!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0