GOF IF

Det blev inget kombinerat träningsläger med damerna i år heller, i skrivande stund hänger damlaget med HBK´s herrar i Ishöj. Det är Danmarks träningsläger-paradis. Om några danmarksturister sitter med Iphones och kollar bloggen med tanken: Vad händer i byn? Bio. Ja, givetvis är videon laddad. Big Brother ska spelas in. Annars snackar de flesta om Let´s dance-finalen. Icas café säljer numera risbollar för 5:-, då går det inte att bara köpa en. SSIF´s herrarverksamher spelar tre matcher på Smörlyckan denna helgen. Det var en fullständig rapport från Sandby.

Det roligaste som finns är när någon har glömt att ta av de blåa plastskydden efter tandläkarbesöket och går och handlar på ICA i dem. Näst roligast är Mackan. Gårdagens mackan: Vi snackade gamla Gothia minnen och hur länge sedan det var. Vi snackade -07 och -08. -Å nu är det fan -011 (nollelva) sa mackan.


Dagens mackan var helt enkelt att mackan kallade babian för bambian


Här kommer en liten rapport från grannarna i hästparadiset, GOF IF. Deras skribent för vår blogg, Philip Nyhlen, gör ett fantastiskt jobb. Han skickar kontinuerligt rapporter, vilket vi är väldigt tacksamma för. Är GOF bättre än nånsin i år? Kanske är det så, vidare i DM, imponerande resultat och intressanta nyförvärv. Njut en stund av GOF IF. Imorgon eftermiddag kommer text och lite bilder från SSIF - LUNDS FF, avspark 12:00 på Smörlyckan i Lund.






Hallå kära grannar!!
 
Ser framemot en bra bloggläsning när serien startar!
GoF slog Spjutstorp i sista DM matchen med 2-1.
Vi vann DM gruppen och ska möta Makedoniska IF (Helsingborgslag) tisdagen 29 mars på Eslövs konstgräsplan 19:30.
Sen väntar träningsläger i Yngsjö där även en träningsmatch mot Yngsjö IF är planerad.
Vi har får ett nyförvärv spelklar den 30 mars, Adnan Aliskovic från Marieholms IS.
Samtidigt som ett nyförvärv från frimånaden har gått tillbaka till sin gamla klubb Löberöds IF, Robin Åkesson.
 
Ni är välkomna till Eslövs konstgräsplan tis 29 mars 19:30.
 
Philip.N GoF IF

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0