South Sandby Football Tournament & Fest 2011

Den 23 Juli 2011 är det dags för andra upplagan. Förra året blev en rolig premiär. South Sandby Football Tournament & Fest handlar om att ha en rolig dag tillsammans och stärka klubbkänslan, spela fotboll och festa ska vi göra. Bjudna är alla medlemmar i SSIF som är äldre än 15 år, samt sponsorer. Precis som förra året bjuds f.d seniorspelare som gjort ett gott intryck under sin seniortid. Håll utkik i din mejlbox, inom två veckor ska alla inbjudna ha ett mejl. Där släpps alla nyheter om årets arrangemang. Anmäl dig direkt, skriv in 23 juli i kalendern redan nu! För att sammanfatta arrangemanget väldigt kort säger jag: 7-manna, 3kamp, priser, grillat, DJ, fest! Missa inte detta!!!!!!!!!!!!!!!


Hur var South Sandby Football & Tournament förra året?
- Det var 100 deltagare och drygt 25 åskådare. Det var en extremt lyckad premiär. Det var en spännande turnering, men en överlägsen segrare i trekampen. Många glada pristagare och alla tacksamma efter grillat kött med potatissallad. Festen var härlig och välbefolkad!
 
Vilka förändringar kan man se framemot i år?
- Vi kommer blir minst 150 deltagare, fler lag i turneringen och roligare trekamp. Priserna kommer bli fetare i år, maten lika god som förra året. I år är vi i föreningsgården och utanför och festar. Det bli DJ och godis till festen. I år stannar alla några timmar längre.



Bilder från förra årets South Sandby Football Tournement & Fest


Laget med gamla SSIF-stjärnor


Roffe prisad som turneringens lirare och skyttekung


Stefan och Marita serverade grillat kött m potatissallad


Wendt, skicklig målvakt och captain


Tege och Bure festar i tältet


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0