Stehag - SSIF 2-1 (1-1)

Idag är inte texten det intressanta, njut av Toms bilder från matchen medan du läser den smått negativa och trista analysen av matchen. Men vi är positiva: nya tag, nya matcher, snart träningsläger, snart riktigt gräs, snart träning i Sandby. Men först massa chokladpudding och Big Brother.


Robin A & G spanar in matchen mellan våra kvalmotståndare 2010 Limhamns FF och våra pemiärmotståndare 2011 Löberöds IF.


Dagens tränarpar främst: Fredrik och Mange Pä



Försnack
Match mot Stehag, på Berga i Eslöv. Det har blivit en försäsongsvana. Men nu hoppas jag faktiskt att det var sista gången. Vi kom till spel med en 14manna-trupp, ganska likt den vi hade förra helgen. Stehag hade några unga, men tre gånger Brunnström, Möller och Anders var kvar. Det är häftigt att möta lag för sjunde året i rad och känna igen spelare som varit med hela tiden. Bergas konstgräs är en bra plastplan, idag påverkade vinden spelet stundtals.



Ny taktik på uppvämningen: Jag får en egen boll att hålla koll på, vilket är svårt nog

Första halvlek
Det var mycket kamp, ganska slarvigt spel och lågt tempo. Så var hela halvleken och så såg det ut för båda lagen. De hade lite mer adress på sina passningar. På mitten var det väldigt trångt, Stehag var lite bättre på att hitta upp till sina anfallare samt att nå sina yttermittfältare. Svaret fanns nog i att de pressade högre än oss, de hade lite mer tid att hitta lediga fötter att spela upp på. Chanserna var inte så många i första halvlek, men två mål blev det. Deras mål var ett skottinlägg som blåste in, vårt mål var Anders straff efter att Conne armbågats av en av tre förvirrade Brunnströms.


Månsson i kamp, som han förmodligen vann


Paussnack
Det gällde att vakna lite till, bry sig lite mer om händelsena på planen. Ta tag i det vi kunde och försöka lira mer boll.

Andra halvlek
Det var likt den första, med motvinden blev vi lite mer tillbakapressade. Vi skapade alldeles för lite. Målchanserna var få och vackra passningskombinationer lös oftast med sin frånvaro. Stehag hade två bra spelare, det var en väldigt teknisk innermittfältare och den äldsta i skaran Brunnström, anfallaren Magnus Brunnström som var överlägset bäst på planen idag. Han gjorde deras segermål i början av den andra halvleken, bra spel men vi sov alldeles för länge på vår egen planhalva.


Mackan, Robin A och Emil J i anfall

Matchen
Dålig match, tråkig match, gnällig match. Mot stehag spårar alltid matcherna ur, men aldrig genom fula tacklingar. Vi som är ett bonde-lag blir plötsligt väldigt moderna stadsbor i dessa mötena. Kommentarerna är på en väldigt udda nivå, det gnäls och klagas på de mest ologiska sakerna. Det går inte att skylla förlusten på detta, vi var för många som underpresterade. Stehag var bättre idag: löpte mer, hade mer organiserat anfallsspel och var mer aktiva i spelet. Vi kom inte upp i den närvaronivå som krävs, vi var inte riktigt där i allt som hände.


Håkan sneglar nog mot Robin A för att se om han är på språng på vänsterkanten

+
Stort omklädningsrum

-
Årets sämsta SSIF-match

Citat:
"Han blåser offisde så fort han tror det är offside" Deras anfallare var inte nöjd med den svaga domaren, men att kräva att den ensamma domaren alltid skulle vara i linje med båda backlinjerna är lite mycket krävt.

Blåttz topp 4
Inga höga betyg idag, svårt att betygsätta i en match som aldrig riktigt kom igång. Men fyra kommentarer bjuder jag på.
4. Mackan - Var rörlig och löpvillig, kämpade hårt i anfallet
4. Anders - Bra helt enkelt, hård som få
4. Emil - Vann vänsterkanten, pigg och rätt placerad
4. Robin G - Bra högerbacksinsats igen. Höll tätt där 

Framtiden:
Träning och träning, sen tror jag minsann att det är en svår Smörlyckan-match mot LFF på lördag.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0