Referat sista U-matchen i DM, av Davve Jönsson





Ovan stjärnan Balotelli. han är lika bra på fotboll som han är korkad. Nedan referat från U-matchen igår, Sandbys U mot Håkanstorp A, DM. Jag hade David "Krågi" Jönsson på länk nyss, det är hans ord om matchen.

Referat SSIF U - Håkanstorp, skrivet av Nico, berättat av David Jönsson



Försnack
Laget var: Anton, Tobbe Jö, Engdahl, Jeppe L, Tommy, Davve, Adam, Jim, Noah, Henke A, Hannes, Fredrik Ke (95), Andreas Roos (95), Lindh, Fredde J. Dem hade helt ordinarie lag, förutom två som fattades. De kom trea i sexan förra året, placeringen efter Limhamn som vi mötte i kvalet.


Första halvlek
Dem ledde med 2-0 efter första. De hade tekniska spelare, ett typisk Malmölag. De började med långbollar, men sen fick de ned bollen efter hand. Första målet kom från kanten, pass snett bakåt sen de petade in. Andra målet var en kommunikationsmiss som deras anfallare kunde utnyttja genom att nicka över Anton. Vi hade inte så jättemkt boll, men försökte hålla den på marken när vi hade den. Vi fick till några fina anfall, Noah kom runt på kanten och slog några inlägg. Men vi hade för lite folk i boxen för att kunna trycka in bollen. Vi hade inga riktigt heta chanser, några bra lägen bara. De hade inga farliga förutom målen. 

Paussnack
Vi skulle ta tag i det mer, fylla på med mer folk. Vi skulle komma närmare i pressen. Johhny var rätt nöjd med första.

Andra halvlek
De fortsatte ha mest boll, lite säkrare pass och mer på marken i andra. De fick ett tidigt mål, bröt bollen på mitten och skott från straffområdet, placerade in den snyggt. På slutet tog vi tag i det och hade pres på dem, rullade runt bra tycker jag. Då gjorde vi också vårt mål. Snyggt spel. Inifrån Adam ut på kanten, sen in till Fredde Jönsson i mitten som placerade in den. Lite Arsenalspel där. Då gjorde vi 1-5-målet. Innan dess gjorde de två mål. Fyran var en nedtagning på bröstet och sen tryckte han in den, femte målet var massa dribblingar sen placerade han in den i krysset.

Matchen
Dem var lite mer rutinerade och ett bättre lag helt enkelt. Vi tar med oss det vi gjorde bra, höll i bollen och försökte lira på marken.

+
Att vi inte gav upp, kämpade hela och fick till slut vårt mål.

-
Vägde för lätt i duellerna




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0