Lagbild, proffskoll och korvpremiär


Underbara laget innan träningen i förrgår

Tisdagskvällen var bra! Vi tränade nästan hela träningen i dagsljus, vi var många på träningen, det var många som presterade bra vilket bidrog till en väldigt bra träning som avslutades med korv i omklädningsrummet.



Fotbollsbibeln är här, Allsvenskan är snart här. I helgen är det allsvensk premiär, men i min hand har jag redan Kvällspostens allsvenska bilaga. Drygt 150 sidor om Allsvenskan, samt några sidor om Damallsvenskan och Superettan. Som SSIF:are blir jag stolt över viss läsning. I MFF´s trupp finns Tobbe Malm med, trevlig läsning är Moderklubb: Södra sandby IF.
På HIF´s sida hittar vi Johan Eiswohld, samma sak där: Moderklubb: Södra Sandby IF. Väldigt vacker läsning!



Jag tittar på sidorna med Superettan-lagen. En fjärdedels A4-sida får varje lag. Halva rutan om Landskrona BOIS utgörs av frågor till den assisterande tränaren Hans Eklund. På frågan: "Vilka spelare i ditt lag ska man hålla ögonen på" säger Hans: "Bradley "Surprise" Raleni kommer absolut att sticka ut den här säsongen. Han var bra redan i fjol men kommer att vara ännu bättre nu. Marcus Lantz så klart, men det vet vi ju alla redan hur bra han är. Dessutom har vi en ung kille som heter Mattias Andersson född 1993, som säkert kan vara med och visa upp sig redan nu."
Fräckt, jävligt fräckt säger bloggen!!!! Mattias Andersson från SSIF det ja, det är vi väldigt stolta över.


 

 Efter träningen igår bjöd våra nya lagledare på korv, premiärkorven för deras del. Det var en bra debut, korven gillades och stämningen var hög. Lite bilder från det nedan.


Nya lagledarna, Billy och Mattias, vilar ut efter sitt första korvuppdrag i SSIF





Lite påklätt, lite naket, men framförallt nykokad korv




Anders lägger på en sträng ketchup


Kommentarer
Postat av: Jeppe

Det ser ju fantastiskt ut! Blev sugen på korv!

2011-03-31 @ 15:16:47
Postat av: Nico

Tveka inte, ta dig tillbaka. E fotbollssuget lika stort som korvsuget bör du snöra på dojjorna igen........

2011-04-01 @ 15:23:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0