Bildkollage

Idag bjuder bloggen på massa bilder från gårdagens match mot teckomatorp, men också från Örtoftakrossen näst senast. Längst ner kan ni läsa om Hällestads tankar kring förlusten mot Trollenäs senast, samt svar på Maglasätes referat från deras möte. Hur ser Hällestad på den segern? Njut av massa matchbilder nu, imorgon kväll kommer Toms referat från u-lagsmatchen som spelats i Önneköp idag.

Alla avbytarna fick precis plats i båset
Håkan drar till på volley efter en hörna
Mange hade bra koll på deras snabbe vänsterytter
Och låg tätt i ryggen på honom
Månsson, väldigt stark i huvudspelet
Conne med ett avslut som passerade bortre stolpen
Eric skarvar till Conne som är på språng
Vacker fotbollsbild. Håkan fösöker med ett uppspel, men är hårt bevakad. I bakgrunden syns mycket publik och en tragiskt nerbränd klubblokal
Conne snurar med 3 st Teckos.......
....och hittar in till en offensiv högerback (mange).........
.......Manges skott täcks och vi får hörna.......
......en hörna som är väldigt nära att gå in
Teckos duktiga mittback steget före Robin A
Pålsen laddar för distansskott
vänsterbacken med brillor försöker få tån på bollen för att stoppa Connes friläge
Sebbe gör sig redo för inlägg


NU ÖVER TILL MATCHEN SSIF - ÖRTOFTA I OMGÅNG 7, SEGER FÖR SSIF 6-0



Startspelarna värmer upp


Tätt uppvärmningsspel med friidrottare i bakgrunden. Jag visar var jag vill ha bollen. Står jag still? Båda hälarna i marken? Ibland talar bilder sanning


Sundis ser på när Håkan jagar boll



Hela mittfältet på jakt efter bollen


AP´s skott som tar i utsidan av stolpen




Örtoftas skyttekung jagar bollen, men älgen är steget före




Jag tjongar, men denna bilden är med för att jag undrar över linjemannens spelförståelse. Tror han att jag ska rensa bakåt eller varför gör han sig redo för att springa åt det hållet?



Målvakten hann precis före Conne



Mange sätter press



Trollenäs - THIF
Fredagsmatch på en blåsig Trollevallen och skall börja med att erkänna att Trollenäs för dagen var det hungrigare och bättre laget. Precis som mot Maglasäte saknades många spelare på grund av avstängningar, skador och bröllopsresor, men detta är ingen förklaring till förlusten.
I första halvlek kände båda lagen på varandra och hade båda svårt med en kraftiga vinden, och under halvleken kommer både vi och Trollenäs till ett fåtal farligheter. Men känslan är att Trollenäs är hungrigare och vinner fler dueller, mycket för att vi inte hittar rätt i vår organisation och inte hjälper varandra som vi gjort i tidigare matcher. Men 0-0 i halvlek känns ändå som ett rättvist resultat i halvlek.
I halvtid så pratar vi om att vi måste komma rätt i organisation och hjälpa varandra och bli betydligt hungrigare och vinna första och andra bollar.
Andra halvlek börjar vi betydligt bättre då vi stiger fram och fyller på med folk och får här ett litet tryck på Trollenäs. Men efterhand jämnas spelet ut igen och matchbilden blir den samma som från första och samtidigt som detta sker för Trollenäs 1-0 på en snabb omställning. Efter målet så flyttar vi efterhand fram allt mer folk för att få till en kvittering men i slut av matchen så kontrar de istället in både 2-0 och 3-0.
Dagens resultat är fullt rättvis och all eloge till Trollenäs som jag sa för dagen var det hungrigare och bättre laget och har ett antal riktigt duktiga spelare. Så för vår del blir det att bryta ihop och sen ta nya tag då det på 6 juni på nationaldagen väntar derby mot Dalby hemma på Tornavallen.
Sen eftersom det inte blev något referat från våran sida i matchen mot Maglasäte kommer här lite reflektioner där jag tänkte utgå från Peter Lindbergs referat:
  • Om gud bor i byn har jag dålig koll på men jultomten gör det och är ordförande i föreningen och vi ligger i toppen för att vi i våra bästa stunder presterar riktigt trevlig fotboll och även när spelet inte fungerar till 100% så är vi en väldigt svår motståndare som kan kriga till oss poängen.
  • När du säger att vi bara slår långbollar blir jag lite osäker på om vi verkligen såg/spelade samma match.
  • Kan väl hålla med om att ni hade övertaget första 20 minuterna och var också under dessa minuter ni kom till era farligheter. Efter det så fick vi rätt på vårt försvarsspel och då skapade Maglasäte inte särskilt mycket mer.
  • Angående bollen som ni påstår var inne. Kan jag meddela att det var den inte och är ganska säker på att jag som faktiskt rensade undan den med hjälpa av en cykelspark är i något bättre position att se det än någon som står vid sidlinjen 50 meter från situationen.
  • Klaga på domarinsatsen känns ganska onödigt. Båda straffarna är solklara och utöver det så håller domartrion en ganska bra nivå och får faktiskt tänka på att vi lirar i Div .6 och får domare därefter.
  • Vet inte om du va där och såg matchen mot Teckomatorp? Men om du varit det och tagit del av ytterligare en del fakta så tror jag att du varit lite mer förstående.
Matchen mot Maglasäte var ingen jättematch från någon av lagen, och ingen av lagen skapade särskilt mycket målchanser och hade något spelmässigt övertag. Utan det var en match mellan två lag som kommer vara med i toppen där vi fick två solklara straffar vilket avgjorde matchen till vår fördel.
/ Christian

Kommentarer
Postat av: Bo (en "då och då - åskådare")

Riktigt fina bilder. Kul att det går så bra för er! Det hade varit roligt att få en kortare genomgång av hur det går för de lagen som spelade i er serie förra året, men inte gör det nu. Rätta mig om jag har fel, men är det inte Harlösa, Ljungbyhed, Pelagonija, Dösjöbro och Bukten.



Lycka till i fortsättningen! Tack för en mycket trevlig blogg!

2011-05-30 @ 19:43:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0