konstgräs å referat

En helg helg utan match, i morgon är det A-lagsmatch. Då smäller det! En riktig toppmatch väntar på Vallen. Ett SSIF med full pott mot seriefavoriterna som inlett med två segrar och två förluster. Hörby är riktigt bra, och revanschsugna. Svårare nöt att knäcka på vallen får vi inte just nu. Men det ska bli jävligt skoj. Måndagsmatch mot Hörby ska bli skoj, vi går för tre poäng, och fortsatt serieledning.
*
Nedan en liten konstgräsfilm, ett trevligt referat av Virre och ett referat från Tjörnarp - GoF där det inte går att ta miste på GoF´s besvikelse. Stort tack till Virre och Philip. Tyvärr blev det förlust för U-laget idag.
*
Damerna tog en dubbel i helgen, GRATTIS! Idag vann teamet med 4-1, igår tog damerna en historisk seger. Det var Sandbys första division.1-seger någonsin. BRA! 1-0 mot Falköping!
*

U-lagsmatch idag mellan Furulund och SSIF, REFERAT AV VIRRE

Match mot Furulund idag. Inte den bästa uppladdningen kanske, många som tydligen inte kunde vilket innebar att med endast 13 man var med i laguttagningen. Många unga fick chansen vilket de gjorde bra, äldst i Sandby idag var Jesper Larsson vilket säger en del om åldern på vårt lag.

*

Vi pratade innan matchen att vi skulle försöka spela vårt eget spel och inte visa någon respekt bara för vi var så pass mycket yngre. Till en början funkade det mycket bra, vi spelade runt bollen och hade en del farliga chanser. Några farliga frisparkar, några farliga hörnor och en del sekvenser då vi snyggt spelar oss hela vägen fram. Dessvärre så var det ändå Furulund som skulle leda med 2-0 i halvtid. Ett första mål som lite turligt studsar på en av våra spelare och in i mål efter en stolpträff, och ett andra där de kontrar på vår vänsterkant. Lite snöpligt att de leder med 2-0 när vi spelar så pass bra. Kunde lika gärna varit vi som lett med ack nej. Men Johnny var nöjd med vår insats och sa att vi skulle gå in och fortsätta likadant. Om första halvlek var bra så var väl andra ok, vi spelade inte dåligt men inte tillräckligt bra för att kunna göra två mål. Jämför man med första halvlek gick vi ner oss lite spelmässigt och efter ett tag så tog Furulund över allt mer. Med en kvart kvar så hade förmodligen vår vilja försvunnit lite, vi släpper in Furulund alldeles för nära vilket resulterar i att de gör många mål på kort tid. Först 3-0 på hörna, sedan 4-0 på ett snyggt långskott, sedan även 5- och 6-0.

*

Lite surt att matchen slutar 6-0, vi spelar bra i större delen av matchen och resultatet speglar inte matchbilden. Men det finns mycket bra att ta med sig till nästa match. Fint spel och många bra anfall, bra erfarenhet för de allra yngsta också.

*

Alla spelar absolut ok idag, de jag skulle vilja ge ett litet extra plus idag är Lai, Noah, Larry, Jesper och Jakob. Trots flera baklängesmål så tyckte jag att mittbacksparet Larry och Lai gjorde det bra där bak. På mittplan tycker jag vi var bättre än Furulund. Jacob, Noah och Jesper håller i boll mycket bra med fint passningsspel. Jakobs första match med U-laget, gör det mycket bra som defensiv mittfältare.

*

Bra spel idag, synd med en så pass stor förlust ändå. Nästa match spelar vi både bra och vinner. Ha det fint!

 

VIRRE

 

 

Tjörnarp-GoF. av Philip Nyhlén

Hur var känslorna inför matchen?
Dem var bra. Vi hade som vanligt en stark trupp med oss.
Vi har bra statistik mot Tjörnarp från tidigare träningsmatcher.

Går det att klaga på förutsättningarna, härligt väder? planen i Tjörnarp var väl bra? Det var väl mycket publik på plats?
Vädret var helt ok, planen är ok med tanke på Div.6. Det fanns inte jätte mycket publik

Hur var första halvlek?
Total dominas av GoF. Vi spelade bra, vände spelet från kant till kant. När Tjörnarp väl fick bollen så "tjongade" dem iväg den.
Vi tar en tidig ledning efter en inövad hörnvariant. Målvakten bör ta nicken. Vi kontrollerar allt men så plötsligt kom den långa bollen. Med solen i ögonen så får vi inte iväg den utan på något sätt så studsar den på deras anfallare sen på vår back, på vår målvakt och tillabak till deras anfallare som lägger in den i mål.

vad sa ni till varandra i pausvilan?
Vi skulle inte försöka påverkas av deras fula och idiotiska saker. Vi skulle pumpa på eftersom vi är bättre tränade än Tjörnarp. Vi visste att dem inte skulle orka lika mycket som vi.
Vi skulle bli mer kompakta med laget innan vi satte press på dem.

Hur sammanfattar du andra halvlek?
Vi fortsätter att ha mycket bollinnehav. Vi gör 2-1 efter ca 15 min tror jag. Sen har vi bra lägen att "döda matchen" men lyckas inte trycka dit 3:an och 4:an.
Tjörnarp fortsätter att göra det dem är bra på. Skicka iväg långbollar, sparka ner motståndarna och dra ner tempot på matchen.
När ca 7 min återstår så täcker vår back ut bollen till inspark, trodde han. Men efter att ha blivit nerknuffad och nersparkad så får Tjörnarp hörna.
Och på den hörnan får dem helt omarkerat nicka in 2-2 målet.
Vi får även läge att göra 3-2 men bollen vill inte in.

Var resultatet rättvist?
Absolut inte. Tjörnarp har inte ens två målchanser men lyckas ändå göra 2 mål.
Det är GoF som för spelet och det är GoF som ville spela fotbollen.
Men vi lyckas inte avgöra matchen och då blir resultatet så här.
Tjörnarp var jätte nöjda med poängen , trots hemmaplan.

Vad var avgörande faktor att matchen slutade som den gjorde?
Att den usla domaren Christos (som kommer anmälas till skåneboll för sin usla insats) lät Tjörnarp sparka ner motståndare hur som helst.
Att han och linjedomaren inte tar frispark till GoF utan ger Tjörnarp hörna som dem gör 2-2 på.
Att GoF inte avgör matchen när vi leder med 2-1.
Att Tjörnarp gynnas av sina korta och smala plan med sin grisfotboll.

Vad är ni nöjda med och vad är ni missnöjda med i ert spel?
Ska vi vara nöjda med något så är det att vi spelar ut Tjörnarp på bortaplan.
Vi har ett stort bollinnehav och skapar en del chanser.
Missnöjda är vi med att tappa poäng mot bottenlaget. Vill vi vara med i toppen så är vinst mot Tjörnarp ett måste.
Dem och Örtofta gör upp om dem två sista platserna och då måste man ha full pott mot båda lagen.

Man är lagom bitter, besviken och sur nu efteråt.......Men det är så här fotbollen är, det lag som ör flest mål vinner.

En rolig sak efter matchen är att publiken, ledarna och spelarna firade precis som om dem hade vunnit serien tack vara poängen.

Nu tar vi nya tag mot nästa match!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0