Guldfesten - minnen och tack

Niclas Månsson, kvällens kung gick hem med två priser: årets mittfältare och guldbollen



För 24 timmar sedan samlades truppen i föreningsgården för att ladda upp för guldfesten. Två timmar senare var Föreningsgården fylld med 115 glada guldfirare. Dagen efter är det lycka och starka minnen som finns i min kropp. Det var en magisk kväll, från början till slut! Familjen SSIF hade det fantastiskt tillsammans, igår var 115 stycken ur familjen på plats, det var grymt. Alla ska ha ett stort tack! Det var jättemånga som tog stort ansvar och hjälpte till att få fram mat, få undan mat, få in tårtor, få ut burkar och flaskor, få in bestick och glas i diskmaskinen osv. Det flöt på bra, och alla ska ha tack. Sen var det några som plockade burkar och flaskor i natt och klockan 8 i morse samlades jag, Davve J, Robin A och Lai för storstädning. 3 timmar senare var vi klara och kunde avnjuta mycket smörgåstårta. Det var sega huvud och kroppar dagen efter, det blev sent och hårt igår. Anders Andersson sammanfattade doften perfekt när han kom in i föreningsgårdens lilla del för att förbereda inför dammatchen: Det luktar julafton, det luktar värre än baksmällan!!!! Tack alla för hjälpen!

Det ska bli fantastiskt att få se Jannes bilder från festen!
Är det någon som har bilder eller filmer från igår, så måste jag bara få ta del av det. Jag vill ha allt. Hör gärna av er, 070-6345993
´
´
I veckan kommer bloggen fokusera mycket på festen och de som prisades!
Idag blir det lite härliga minnen!
´
Jens, Mackan och Jens pris som årets målvakt
´
Jag ser den svenska fotbollsgalan på TV varje år. Det är kul, men det brukar vara segt och sakna humor. Igår fanns allt, det var den roligaste galan jag varit på. Så spännande med alla prisutdelningar, trots att jag höll i röstningen och visste vinnarna. Det var härligt att truppen hyllades, det är så många som har del i denna segern. Verkligen alla 115 som var på plats igår, plus många många fler som inte kunde närvara igår.
Dagen efter fotbollsgalan skriver tidningarna alltid om vem som var galans kung. Niclas Månsson var galans kung! Han blev utsedd till årets mittfältare och vann även utmärkelsen årets spelare, GULDBOLLEN! Kolla nedan när Måns utses till årets mittfältare!

Hur gick röstningen till?
Röstningen gick bra till, väldigt fair. Vinnarna är verkligen värda sitt pris och att få pris på galan igår innebar en stor ära och stolthet för vinnarna. 17 röster har lagts. Nominerade var dem som var med i truppen vid minst 1/3 av matcherna. De som fått rösta ska ha varit på de flesta matcherna i år. Och de 17 som röstat är: Fredrik Sundblad, Michael Paradis, Mattias Mårtensson, Stefan Tillberg, Gert-Inge Andersson, Anders Gustavsson, Ronny Landin, Marcus Amasalidis, Bloggen (jag), Jan Weirum (Anders pappa), Janne Persson (Sebbes farsa), Marita Hansson (Toms mamma), Annica Johansson (bloggens mamma), Peter och Annika Pålsson (Manges föräldrar), Niclas och Marie Jönsson (Davves föräldrar), Marie och Niclas Gustavsson (Robin G´s föräldrar) och Niclas Månssons föräldrar.
'
´
Festens kung nummer 2: Helt klart Andreas Lindh. Så jäkla glad, så jäkla skön. Som Fredrik sa: Han har inte spelat i a-laget i år, men är ändå en av lagets viktigaste. Det är han verkligen! Jag fick Anders och Gert-Inges pris som årets energikälla, vilket jag är väldigt stolt och lycklig för. Men Lindh är lagets energikälla, hans glädje överallt och hela tiden skapar energi. Lindh bjöd på kvällens största garv igår, lyssna nedan! Grymt skämt, och lite ledsamt. Vi älskar hela dig Lindh, det ska du veta........

Sebbe fick ett pris och höll ett fantastiskt tacktal. Jag har valt ett kort stycke ur det...............

Tidningarnas modereportrar sätter alltid betyg på galaklädseln. Bäst klädd igår var helt klart Charlie:
Orkar Matte M´s morsa sticka fler, så finns den snart att köpa i SSIF-shoppen. Grymt snygg

Kommentarer
Postat av: Fredrik

Tusen tack till alla för en skitrolig kväll!!

2011-10-08 @ 18:24:36
Postat av: Micke P

Stort tack till alla som arrangerat och alla som deltog. En kväll att minnas.

2011-10-09 @ 09:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0