Vilka lag får vi möta 2012?

Nu är man mitt emellan, å ena sidan går man och njuter av guldet, tittar på guldbilderna och fortsätter skriva guldintervjuer och minnas guldfesten. Å andra sidan börjar tankarna gå över till 2012. Ny division, ny serie. Spänningen vilka vi får möta är stor. Långa resor till Österlen, in i Malmö och leta parkeringsplatser eller en fantastisk bondeserie i mellersta Skåne....................
´
´
Vilka får vi möta nästa år?
Vilken Serie hamnar vi i?
Det var ingen division 5 mellersta i år, kan det bli en sån 2012?
Eller hamnar vi med Sjöbo, Blentarp, Hammenhög, Skurup m.fl i div.5-sydöstra?
Eller hamnar vi i en Lund/Malmöserie med lag som Eriksfält, Håkanstorp, Arlöv, Lunds SK, Lunds FF, Uppåkra, Hallands Nation m.fl?
Eller kan det bli en mellersta serie som jag önskar nedan? Det hade varit roligt, men går det ihop geografiskt för Skåneboll?
Det vet vi preliminärt om cirka 2 veckor.
Men antingen lite matcher söderut i Skurup och liknande eller lite matcher i Malmö kommer det förmodligen bli.
´
´
Blogggens drömserie ser ut så här:
Lunds SK - ramlade ner från fyran. SSIF och LSK har haft härliga fighter i både femman och fyran på 90-talet och i början av 2000-talet. Ska bli riktigt skoj att möta dem igen.
Dösjöbro - ett trevligt och bra lag, vi hade en jämn fight med Dösjan om seriesegern 2011. Revansch nästa år?
Marieholm - avlsutade serien grymt i år, kan bli tuffa nästa år. Precis som med LSK mötte vi Marieholm i tuffa matcher i div 4 i början av 2000-talet. Trevlig idrottsplats!
Bjärred - Var topplag i femman 2009 när vi mötte dem senast, var topplag i år också. Men ändå kvar i femman fortfarande. Blir en svår nöt att knäcka, men jäkligt inspirerande.
Harrie/Kävlinge - Oväntat mittenlag i år trots enorma (offensiva) kvaliteter i laget. Blir roligt med en tuff match i Kävlinge nästa år.
Lunds FF - skönt att slippa vi möta dem i träningsmatch om vi får dem i serien i varje fall. De gjorde en imponerande säsong i år, vi slog dem enkelt i träningsmatch och dem såg inte bra ut. LFF har dem senaste åren spelat väldigt teknisk fotboll med sina unga LBK-föredettingar i laget.
Arlöv - Åkes Arlöv är på fötter igen, precis som vi har de lyckats ta sig tillbaka till femman. Arlöv hade vi jämna fighter mot nästsenast vi var i femman, 2004?
Uppåkra -från ett väldigt skickligt lag som var extremt nära fyran för något år sedan, men som fick kvala sig kvar i femman i år. Ett stabilt och välspelat fotbollslag som har sina spetsar. Vi slog dem i träningsmatch i augusti.
Sjöbo - trevlig by och trevlig idrottsplats som SSIF besökte ofta på 90-talet. Klassiskt lag och klassiska matcher, hade varit väldigt roligt att få åka dit igen och spela boll.
SSIF - nykomlingar i femman, ändå favoriter väl?
Blentarp - trevlig idrottsplats och ett lag vi mötte senaste gången vi var i femman. Kvalade sig kvar i år, efter bra värvningar under sommaruppehållet och en stark höstspurt.
Hallands Nation - finns inte så mycket att säga, haft många tråkiga matcher mot varandra i femman och sexan. Men möter hellre Hallands än Stehag.
´
Stehag slipper vi förmodligen inte dock! räkna med dem.........
´
´
Andreas Tillberg och Emil Jakobsson har spelat många år i SSIF, men nu har de valt rött för alltid. Det är två trevliga pågar som hade två drömmar: Spela i HBK och få vara med i Sandby-bloggen. Båda deras drömmar har nu slagit in. Vi pratade om allt från året som gått, lite målsättningar, höjdpunkten sandbycupen och frågan om de kan tänka sig SSIF igen? Plats på scen för Tidde och Jakobsson.....................
´
Dags att sammanfatta lokalkonkurrenten HBK´s säsong..........
´

Kommentarer
Postat av: Redaktören

Varför Niclas, varför?

2011-10-19 @ 17:15:20
Postat av: Nico

Den frågan är besvarad i introduktionen till filmen

2011-10-19 @ 21:23:17
Postat av: Nico

Den frågan är besvarad i introduktionen till filmen

2011-10-19 @ 21:23:30
Postat av: Ordförande

Älskar när han säger; "Vill göra A-lagsdebut och känna på det riktigt. Men det kommer". Det kommer ju aldrig hända. Verkligen aldrig!

2011-10-21 @ 17:47:51

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0