U-laget - Furulund 2-2

I söndags spelade U-laget 2-2 på Sandbyvallen mot Furulund. Bloggen var på plats de första 60 minuterna och fick se en småtrevlig fotbollsmatch. Furulund var fysiskt starkare, men Sandby spelmässigt bättre. Furulund tog ledningen när en snabb a-lagsspelare rann igenom och tryckte upp bollen i nättaket. Det var en 1-0-ledning till Furulund efter den första halvleken. Sandby hade haft en del bra lägen, det var Davve Jönsson som stod för kreativiteten på mittfältet och Noah för avsluten framåt. I andra halvlek kom två snabba Sandbymål, det första var riktigt snyggt. Jesper Larsson väggspelade med Henke A och Jeppes passnings hittade in till Eric som trixade upp det och tryckte dit bollen med en behärskad lobbvolley. Ledningsmålet var också ett distansskott, denna gången från Jakob Grynge, som styrdes på ett Furulundsben och ställde målvakten. Lindh rapporterade från den sista halvtimmen: Sandby hade haft många lägen att göra 3-1, främst genom Eric Norling och Johannes Thomasson. Men sista tio minuterna hade Furulund tagit över spelet och i den 90e minuten kvitterade dem på straff. Lindh berömde Johannes Thomasson, det lilla jag såg av honom kan jag absolut hålla med Lindh. En spännande spelare med finess och fart. En annan 95a, jakob Grynge, gjorde en ny kanoninsats i U-laget. Davve Jönsson och Noah imponerade också som sagt.