matchbilder o referat

Stort tack till Sebbes farsa som presenterar nya grymma matchbilder!!!!

Teckomatorp – Löberöd av Danne Jönsson

Så var det åter dags för en viktig match hemma mot Löberöd. Borta hade vi haft bra koll på dom och vunnit med 2-1 sedan dom gjort mål på slutet.

Matchen börjar precis som den skulle vara hela tiden, vi har bollen. Löberöd backade hem med egentligen hela laget förutom sina två anfallare som fick springa i ensam press. Vi rullar på som vanligt och lyckas göra både 1-0 och 2-0 i mitten på halvleken. 1-0 gjorde Sulan som kommit igång bra med målskyttet nu inför slutspurten och 2-0 kom av en aning mer ovan målskytt. Rosen gled fram och gjorde 2-0. Tyvärr kollade jag bort just när detta målet kom så jag kan inte skriva mer om det. Strax efter 2-0 kom Sulan fri igen men då gjorde målvakten en bra räddning. Vi var totalt överlägsna och Löberöd hade ingenting.

Andra halvlek är precis som den förra. Löberöd har ingenting alls och vi har bollen hela tiden. 3-0 kom efter ett fint anfall där Glenn till slut rundade målvakten och la in den i öppet mål. Sen kommer en lite tråkig situation. Deras målvakt går ut och ska boxa bort ett inlägg, bara det att Viktor är före och blir totalt överkörd av målvakten. Det blir en jäkla krock och båda börjar blöda från ansiktet, med två djupa jack som resultat. Viktor får åka iväg till sjukhus och deras målvakt vet jag inte vad han fick göra. Domaren dömde hur som helst straff men efter att ha sett att det börjat blöda ändrar han sig och dömer nersläpp med förklaringen ”Börjar det blöda kan det inte vara straff och då tar vi ett nersläpp istället”. Fenomenal slutsats. På slutet gör även Linus 4-0 efter att kommit fri mot deras ”målvakt” som fick ta över och enkelt lyckas placera in bollen.

Löberöd var nog det sämsta laget vi mött tillsammans med Örtofta. Så 4-0 kunde varit mer och vi var närmre att göra ett mål till än Löberöd var att göra ett enda.

Serieledarna Sandby borta på söndag. Har inte räknat poäng och liknande men har för mig att dom kan säkra guldet vid vinst mot oss. Vi ska absolut se till att dom får vänta med firandet i alla fall en vecka till!

Maglasäte - Torna Hällestad

En mardrömsstart inledde kvällens match mot Torna-Hällestad. Redan efter 5 minuter hade T-H skapat fler chanser och vi såg vilse ut i vårt försvarsspel. 0-1 bar vi med oss hela första halvlek, där vi ändå kämpade, men inte fick in bollen.
I andra halvlek så var undertecknad inte på plats och kan bara redovisa målen.
0-2 föll i den 61 minuten efter en hörna och 0-3 kom bara 6 minuter senare. I anfallet efter så tryckte Mirre in 1-3, men närmre än en stoplträff kom vi inte och matchen slutade 1-3 i T-H favör.
Nu har vi en mycket viktigt match mot Löberöd hemma nästa vecka. Tyvärr är flera spelare borta pga avstängningar och resor, så de som är med kommer få bekänna färg.
Vi får ändå glädja oss åt att U-laget på söndag kan säkra seriesegern vid vinst borta mot Bälinge.