24 timmar kvar till en fantastiskt rolig match

Om 24 timmar är det avspark, SSIF - Teckomatorp i omgång 19 av division 6 mellersta. Det är en vanlig seriematch, men det kan bli en väldigt speciell söndag. Det är nervöst, samtidigt som det blir en av karriärens roligaste matcher. Det gäller att ge absolut allt i varenda sekund av matchen, samt ha kyla i huvud och fötter och ha jävligt roligt. Det kommer bli en tuff match, Teckomatorp ligger trea och slog oss på deras nerbrända hemmaplan i våras. De har en handfull väldigt skickliga spelare. Vi har också en bra trupp, förutom Virre och Mackan som saknats sen omgång 3 är alla i truppen tillgängliga. Inga skador, inga avstängningar, endast Håkan som varit sjuk i veckan. Vi är laddade för en skitrolig söndag. Det hade varit underbart att avgöra redan, det hade varit underbart att avgöra på hemmaplan, det hade varit underbart med en villd söndagsfest. Vi kommer ge allt, och ingen tar något för givet. Efter Örtoftasegern och Skånebolls uttalande att vi till 99% skulle få tre poäng till efter att Hörby spelat med avstängd spelare, kändes det klart. Men nu blev det inga poäng där och vi måste avgöra själv, vilket vi kämpat för hela säsongen och verkligen vill. Imorgon har vi chansen, vi måste vinna en av de återstånde matcherna. Imorgon har vi matchboll 1 av 4. Den ska vi ta, det kommer vi göra allt vi kan för att klara, och det hade varit underbart. Idag känns som dagen innan Limhamnsmatchen för 11 månader sen. Då var det dagen innan den avgörande kvalmatchen och vi var tvungna att vinna för att nå femman. Det är samma läge nu, fast pressen är inte lika stor. Däremot är tron på seger större och självförtroende och tyngden som finns i truppen i år ska ta oss till seger! Jag längtar till imorn, jag längtar till att göra en toppenmatch, jag längtar till femman! Men det kommer bli svårt imorgon, men shit vad roligt det ska bli. Kom igen SANDBY!
Flera spelare har fått två frågor om morgondagens match:
1. Hur är känslan inför slutskedet av division 6 mellersta?

2. Vad krävs av oss för att vinna på söndag och ta hem ligatiteln?


Eric Norling
1. De är en nervös känsla, nervös men riktigt riktigt go!! Kommer bli en grym match på söndag! :)
2. Att vi spelar lugnt och rullar boll så dom får springa istället! Spelar vi bara som vi kan så ska detta inte vara några som helst problem! :)
Fredrik Sundblad
1. Spännande och roligt, men samtidigt lite vemodigt att denna fantastiska säsong snart är slut. 
2. Att springa mycket och utnyttja deras, defensivt, svaga kanter. Våga och ha skitroligt på planen.
Fredrik Sundblad


Nicolai Paradis
1. Nervöst, men känns ändå riktigt roligt och bra, längtar riktigt mycket,

2. Att spela det spel vi kan genom att löpa mer än dem och göra det jobbet som krävs:)
Tom Hansson
1. Känslan är grym eftersom vi har allt i våra egna händer och det enda som krävs är att vi går ut och verkligen kämpar för tre poäng. Samtidigt väldigt nervös då jag känner att en del redan tagit ut segern i förskott.

2. Att vara ödmjuka och verkligen kriga, offra ett ben för att vinna matchen. Och som Fredrik säger, utnyttja deras svagheter som ex. ytterbackarna som borde vara hemma och spela med Harry Potter - kort.
Tom Hansson


Magnus Pålsson
1. Roligt att allt hänger på oss själva på grund av en grym säsong.
2. Att vi bara fokuserar på matchen vi ska spela, inte på vad som händer om dom andra gör si eller så. Fokus på vårt eget och en jävla kämpa insats så tar vi 3 poäng.
Jens Haglund
1. Kul att vi får chansen att avgöra på Sandbyvallen!
2. Kämpa och göra det jobbet som krävs för att ta 3 poäng samt att bjuda hemmapubliken på en bra match.
Rasmus Hansson

1. Spännande, roligt att få avgöra hemma, nervöst.

2. Ta löpningarna, våga utmana och inte ta något för givet så kommer allt gå bra.

 

 

Sebastian Persson

1: det är en bra känsla eftersom vi har det i våra egna händer men samtidigt är det nervöst eftersom det är mycket som står på spel.

2: springa som fan, spela det spelet som vi vet vi kan så kommer det bli bra!

 

Robin Andersson

 

Robin Andersson

1: Känslan är grym. Ska bli gött att få revansch och få avgöra hemma. 
2: Att vi spelar som vanligt och visar att vi är ett mycket bättre lag

 

 

Michael Paradis

1. Vi har en kanontrupp som ser oerhört taggad ut inför uppgiften. Känslan är att vi tar hem det här.
2. Det krävs hårt arbete och många löpmeter, men också att vi tar fram allt vårt fotbollskunnande. Att vi vill vinna den här matchen och är beredda att ta ansvaret för att vi också gör det.


Kommentarer
Postat av: Tom

Kom igen nu Sannabyn!

2011-09-10 @ 18:27:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0